Met de nieuwe privacy-regels van de AVG en het groeiende aantal bedreigingen is cyber-security actueler en belangrijker dan ooit.

Kom op 6 en 7 november a.s. naar de Promotiedagen in MartiniPlaza Groningen, het grootste ondernemersevent voor het Noorden. Op de gezamenlijke stand van VH ict en haar partner Sophos ontdekt u de nieuwste trends en oplossingen op het gebied van IT-security.

Seeing the future is the future of cyber-security

Op onze stand maakt u o.a. kennis met de nieuwste versie van Sophos Intercept X, de meest effectieve endpoint security-oplossing, die uw bedrijf zelfs tegen nieuwe en onbekende bedreigingen beschermt!

Win een Virtual Reality-bril

Speel tijdens de beurs de “See the future” Virtual Reality-game van Sophos. Test spelenderwijs hoe snel u een cyberaanval herkent en hoe goed u hierop reageert. U maakt dan kans op een mooie Virtual Reality-bril!

Gratis toegangskaart

Naast onze activiteiten op het gebied van IT-security laten wji u op onze stand ook graag zien hoe wij, als full-service ICT bedrijf, met de juiste cloud-oplossing en onze professionele beheerdiensten, uw organisatie productiever en succesvoller maken.

Genoeg redenen dus om ons te komen bezoeken in MartiniPlaza. U vindt ons op standnummer 5029. Klik op deze registratielink om uw gratis toegangskaart alvast aan te vragen.

Tot ziens in MartiniPlaza!

Gerelateerd nieuws

Nieuwsoverzicht

Jubileum-actie van maart 2019

6 maart 2019 Algemeen

Vier ons 20-jarig jubileum met ons mee en profiteer t/m 31 maart a.s….

Lees verder

VH ict viert 20-jarig bestaan met feestelijk jubileumjaar

3 maart 2019 Algemeen

Op 1 oktober a.s. bestaat VH ict 20 jaar! “Dit is een belangrijke…

Lees verder