Met de nieuwe privacy-regels van de AVG en het groeiende aantal bedreigingen is cyber-security actueler en belangrijker dan ooit.

Kom op 6 en 7 november a.s. naar de Promotiedagen in MartiniPlaza Groningen, het grootste ondernemersevent voor het Noorden. Op de gezamenlijke stand van VH ict en haar partner Sophos ontdekt u de nieuwste trends en oplossingen op het gebied van IT-security.

Seeing the future is the future of cyber-security

Op onze stand maakt u o.a. kennis met de nieuwste versie van Sophos Intercept X, de meest effectieve endpoint security-oplossing, die uw bedrijf zelfs tegen nieuwe en onbekende bedreigingen beschermt!

Win een Virtual Reality-bril

Speel tijdens de beurs de “See the future” Virtual Reality-game van Sophos. Test spelenderwijs hoe snel u een cyberaanval herkent en hoe goed u hierop reageert. U maakt dan kans op een mooie Virtual Reality-bril!

Gratis toegangskaart

Naast onze activiteiten op het gebied van IT-security laten wji u op onze stand ook graag zien hoe wij, als full-service ICT bedrijf, met de juiste cloud-oplossing en onze professionele beheerdiensten, uw organisatie productiever en succesvoller maken.

Genoeg redenen dus om ons te komen bezoeken in MartiniPlaza. U vindt ons op standnummer 5029. Klik op deze registratielink om uw gratis toegangskaart alvast aan te vragen.

Tot ziens in MartiniPlaza!

Gerelateerd nieuws

Nieuwsoverzicht

Uw storage vervangen of uitbreiden?

18 januari 2019 Services

Wilt u uw storage vervangen of uitbreiden? Ontdek een oplossing die perfect is…

Lees verder

Prettige feestdagen!

19 december 2018 Algemeen

Het team van VH ict wenst u heel fijne feestdagen & een gezond…

Lees verder