Om succesvol te kunnen zijn bent u afhankelijk van een goed presterend ICT-systeem. Daarom is het voor u erg belangrijk om te kunnen vertrouwen op een gecertificeerde en erkende ICT-dienstverlener met een hoog niveau van betrouwbaarheid, ervaring en natuurlijk up-to-date technische kennis.

Onze diverse certificeringen en partner-statussen bieden u niet alleen de zekerheid dat al onze ICT-specialisten continu worden bijgeschoold. Het bewijst ook dat onze gerenommeerde partners, met wie we al jaren nauw samenwerken, ons kennisniveau en de kwaliteit van onze dienstverlening erkennen en garanderen.

  • Microsoft

Al sinds de oprichting van VH werken we nauw samen met Microsoft. Als officiële Microsoft partner beschikt VH over bewezen expertise op zakelijk en technologisch gebied om uw bedrijf optimaal te adviseren over alle Microsoft oplossingen.

We zijn bijzonder trots op onze verregaande samenwerking met Microsoft op het gebied van cloud-oplossingen. Als Microsoft Cloud OS partner maakt VH deel uit van een groep selecte serviceproviders die hun klanten hybride cloud-oplossingen en Azure-oplossingen leveren. Recentelijk is VH, als Cloudstanding partner, door Micosoft geselecteerd als een van de vier beste Nederlandse cloud-providers. Voor u de garantie dat VH de juiste partner is om uw onderneming zorgeloos naar de cloud te helpen. Met een stap-voor-stap aanpak, hoogstaande kennis en de beste hybride cloud-technologie.

Bovendien is VH Qualified Multitenant Hoster (QMTH) van Microsoft. Dit betekent dat VH door Microsoft is geautoriseerd om uw virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement te hosten op dedicated of multitenant hardware. Daarnaast zijn wij ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 te hosten via SCA (Shared Computer Activation) technologie. Meer weten over het QMTH-programma van  Microsoft? Klik hier.

  • Hewlett Packard

Op het gebied van hardware, of het nu gaat om een workstation, server, printer of storage-oplossing, maakt VH uitsluitend gebruik van de betrouwbare producten van HP. Als HP Preffered partner is VH officieel geautoriseerd om u te adviseren en alle HP producten en oplossingen te verkopen en ondersteunen. Als VH klant heeft u de zekerheid dat u uw hardware aanschaft bij een van HP’s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers.

  • Sophos

Het VH team beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met Sophos security-oplossingen. VH heeft zich ontwikkeld tot Gold Solution Partner van Sophos en is tegenwoordig een van de belangrijkste Sophos distributeurs van Nederland. De specialisten van VH beschikken over de vereiste ervaring en kennis om u optimaal van dienst te zijn bij het adviseren, leveren en ondersteunen van alle Sophos security- en databeschermingsoplossingen.

  • Veeam

Als Silver Service Provider heeft VH ict een uitgebreid partnership met Veeam. VH levert en ondersteunt het complete pakket Veeam producten. Van back-up en replicatie tot oplossingen voor het snelle herstel van applicaties en gegevens en Disaster Recovery. Alle Veeam cloud-beschikbaarheidsoplossingen biedt VH via haar eigen moderne datacenter. Samen met Veeam maakt VH van uw onderneming een echte Always-On Enterprise™.

  • Ziggo

Als Business Partner van Ziggo Zakelijk mag VH alle Ziggo producten en diensten aanbieden. VH regelt alles voor u, of het nu gaat om de aanvraag van een nieuwe snelle internetverbinding of om de wijziging van een aansluiting of abonnement. Dankzij onze Business Partner status hebben we directe toegang tot de Ziggo-organisatie, waardoor u van een snellere service kunt profiteren.

  • ICTWaarborg

VH ict is al jaren aangesloten bij ICTWaarborg. Dit betekent dat VH aan alle strengste kwaliteitsnormen en gedragsregels van deze brancheorganisatie voldoet. Dit geeft u als klant duidelijkheid en de zekerheid dat uw ICT in deskundige en vertrouwde handen zit. Zo bent u er 100% van zeker dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf, dat u deskundig en goed geholpen wordt en dat u waar krijgt voor uw geld. Klik hier om meer te weten over de zekerheden die ICTWaarborg u, als VH klant, biedt.

  • ISAE 3402-type II verklaring

Uw bedrijf is actief in de financiële branche, bijvoorbeeld als bank of verzekeraar, en u wilt uw ICT-beheer aan VH uitbesteden? Doordat VH ict over een ISAE 3402 type II verklaring beschikt krijgt u aantoonbaar zekerheid over de zorgvuldige wijze waarop VH omgaat met security alsmede met de interne beheersing en de kwaliteit van de uitwerking van alle belangrijke bedrijfsprocessen. Zo kunt u eenvoudiger aan uw wettelijke verplichtingen voldoen. Klik hier om meer te lezen over onze ISAE 3402-type II verklaring.

  • ISO 27001:2022

Wij zijn trots om te melden dat wij ISO 27001:2022 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging en dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en vertrouwen. Met het ISO 27001 certificaat laten wij zien dat wij onze informatiebeveiliging continu verbeteren en dat wij ons houden aan de geldende wet- en regelgeving. U kunt dus met een gerust hart zaken doen met ons.