Services

boog

VH ict SERVICES levert een breed scala aan IT diensten op maat voor het MKB. Van IT support, op afstand of on site, tot compleet systeembeheer. Ook kunt u bij ons terecht voor het ontwerp en het aanleggen van uw netwerk en de levering van professionele hardware. Daarnaast staan onze ervaren consultants voor u klaar voor onafhankelijk IT-advies of zelfs compleet projectmanagement.

Services

ICT Beheer en Support

U bepaalt hoever onze dienstverlening gaat. Met ons all-in contract voor systeembeheer geniet u van IT zonder zorgen.

Bekijk dienst

Hardware

Van workstations, printers en servers tot geavanceerde storage-oplossingen en back-upsystemen.

Bekijk dienst

ICT Consultancy

VH biedt deskundig en onafhankelijk ICT-advies. Ontdek wat verbeterd kan worden en waar u kunt besparen.

Bekijk dienst

IT zonder zorgen

Om efficiënt te kunnen werken en om te kunnen groeien is uw organisatie meer dan ooit afhankelijk van een snel en goed werkend ICT systeem. Wilt u zich echter liever niet bezig houden met ICT of beschikt uw bedrijf niet over de juiste resources dan is het uitbesteden van systeembeheer zeker een slimme keuze.

Als Microsoft partner met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van ICT diensten in uiteenlopende branches neemt VH ict SERVICES u het beheer van uw ICT-systeem graag gedeeltelijk of helemaal uit handen.

En, wilt u ook meer grip op uw ICT kosten? Dan kunt u, zoals veel van onze huidige klanten, voor een beheercontract van VH kiezen: systeembeheer op maat voor een vast bedrag per maand.

Professioneel ICT beheer is onmisbaar maar hoeft voor u dus echt geen zorg te zijn. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van systeembeheer. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.