ICT Beheer en Support

boog

Een snel en betrouwbaar ICT-systeem is essentieel voor uw bedrijf en uw succes. VH ict heeft jarenlange ervaring met het beheer, support en onderhoud van netwerken en IT-omgevingen uit allerlei branches. Wij helpen u en uw IT-afdeling graag! Zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet: uw kernactiviteiten.

Wij stemmen onze diensten af op uw wensen. Van ondersteuning bij technische problemen tot het totale beheer van uw IT-omgeving; we gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we u het best kunnen helpen.

Heeft u vragen of problemen met uw netwerk of ICT-systeem? Onze gecertificeerde experts helpen u graag om elk ICT-probleem op te lossen. Dit kan op locatie, maar dankzij onze moderne supporttool is support op afstand in de meeste gevallen mogelijk.

Onze helpdesk staat elke werkdag voor u klaar en is bereikbaar tussen 7 en 17 uur. Indien gewenst (op contractbasis), verzorgen wij ook support buiten kantooruren.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide service? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.