De medewerkers van VH ict werken sinds vandaag en, in ieder geval, tot en met 20 mei, zoveel mogelijk vanuit huis. Hierbij geven wij als organisatie gehoor aan de oproep van de overheid om, waar mogelijk, thuis te werken in verband met het coronavirus.

Ons kantoor zal de komende periode geopend blijven, weliswaar met een minimale bezetting. Uiteraard blijven alle medewerkers die vanuit huis werken per e-mail en telefonisch bereikbaar.

In verband met de beperkte bezetting op kantoor verzoeken wij u vriendelijk onze helpdesk de komende tijd zoveel mogelijk via e-mail te benaderen: [email protected].

Heeft u binnenkort een afspraak met ons? Dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. Indien u langs wilt komen, verzoeken wij u dit vooraf telefonisch met ons af te stemmen.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Mocht het advies van de overheid na 20 mei nog van kracht zijn dan zullen wij deze maatregelen langer hanteren.

Heeft u vragen? Bel ons gerust: 050 820 02 02 of mail ons: [email protected].

Gerelateerd nieuws

Nieuwsoverzicht

Whitepaper: stimuleer thuiswerkproductiviteit

6 juli 2020 Algemeen

  Thuiswerken is ondertussen normaal geworden maar hoe werk je thuis productief en…

Lees verder

VH ict wederom geslaagd voor ISAE 3402-type 2 audit!

12 februari 2020 Algemeen

Na een uitgebreide audit van Afier IT auditors heeft VH ict voor haar  dienstverlening een ISAE-3402 type II verklaring ontvangen.    IT-diensten van hoge kwaliteit  De ISAE…

Lees verder