VH ict is, onder de naam VH Automatisering, in oktober 1999 opgericht door Peter van der Veen en Richard Hulst. De visie van Peter en Richard was, en is nog steeds, om ICT voor elke gebruiker simpel te houden. De techniek moet immers in dienst staan van de gebruiker, en niet andersom. Niet voor niets heeft VH jarenlang gewerkt onder het motto “VH laat netwerken voor u werken”.

VH ict opereert volledig zelfstandig en dus onafhankelijk. Inmiddels beschikt VH over een vast team van zo’n 15 gedreven en betrokken ICT-professionals en is uitgegroeid tot een succesvol en technisch vooruitstrevend bedrijf met klanten door heel Noord-Nederland.

In een (ICT-)wereld die snel verandert verandert VH voortdurend mee. In de afgelopen 20 jaar heeft VH zich ontwikkeld van automatiseringsbedrijf tot toonaangevende full-service ICT-partner voor het MKB. Een betrokken partner, die er altijd voor zijn klanten is. Altijd. VH zorgt er niet alleen voor dat uw ICT-systeem optimaal presteert maar kan u ook voorzien van de best passende cloud-propositie, beschermt uw systeem en data en biedt u een geschikte oplossing voor al uw connectiviteitsvraagstukken.

VH maakt uw organisatie productiever, slagvaardiger, sterker en zorgt ervoor dat  u zich altijd en overal kunt focussen op wat er echt toe doet: uw core-business.