VH zorgt ervoor dat de verbinding tussen onze locaties altijd stabiel is.

Binne Boltjes Medewerker Administratie en Automatisering

“We hebben een hoofdkantoor en zes buitenlocaties: de districtskantoren en bezoekerscentra. Het is voor ons van onschatbaar belang dat die vestigingen allemaal met elkaar in contact staan. Daarom is het zo fijn dat VH ict CONNECT ervoor zorgt dat de verbinding tussen de locaties altijd stabiel is. Daar zijn we gewoon heel blij mee.” Binne Boltjes, medewerker Administratie en Automatisering van It Fryske Gea, werkt al vijf jaar samen met VH ict. Naast het in orde maken van de verbinding, zorgt VH voor het beheer, onderhoud en de beveiliging van het netwerk. It Fryske Gea is een provinciale vereniging voor natuurbescherming, vergelijkbaar met Natuurmonumenten, maar gericht op de provincie Fryslân. Het doel van de organisatie is de bescherming, het behoud en de ontwikkeling van natuur, landschap en cultureel erfgoed in de provincie. Niet alleen heeft de organisatie bijna zeventig mensen in dienst, ook ruim vierhonderd vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de organisatie. “In Fryslân speelt de liefde voor de provincie en dus ook de Friese natuur een grote rol. Daardoor is maar liefst één op de acht huishoudens lid van It Fryske Gea,” vertelt Binne trots.

“It Fryske Gea is een relatief kleine organisatie. Voor ons is het daarom erg belangrijk dat we ons kunnen laten ondersteunen door een ICT-bedrijf dat alle kennis in huis heeft. Toen wij in 2011 een zoektocht startten naar een ondersteunend ICT-bedrijf kwamen wij via een tip van een relatie uit bij VH ict. Dat we dat advies toen hebben opgevolgd, daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van. VH blijkt een betrouwbare partner bij ICT vraagstukken.”

“We zijn met name heel blij met het persoonlijke contact dat we met de mensen van VH ict hebben. Of het nou de helpdesk, de directeur of onze contactpersoon is: iedereen is even betrokken en de lijnen zijn kort. Onze contactpersoon weet altijd raad als er wat aan de hand is: hij kent ons hele netwerk en weet vaak meteen waar het probleem ligt als er iets niet goed gaat.” Ook de snelheid waarmee VH handelt, ervaart Binne als zeer prettig. “Je krijgt nooit te horen dat je een dag moet wachten of dat ze geen tijd hebben. Natuurlijk zijn er soms dingen die minder haast hebben, maar als er écht iets aan de hand is, is er meteen actie in de tent. Dan zorgen ze ervoor dat het zo snel mogelijk weer werkt. Wat dat betreft is het een heel betrouwbare partij. Je kunt altijd op ze rekenen.”