Prettig hoe VH met ons meedenkt. Deskundig, pragmatisch en kostenbewust.

Gerard Wolters Hoofd ICT

Pragmatisch en kostenbewust

‘Veilige en betrouwbare dataopslag is voor ons bedrijf van groot belang,’ zegt Gerard Wolters. Hij is hoofd ICT bij Koninklijke Oosterhof Holman in Grijpskerk. ‘VH ict leverde ons een volledig redundante datastorage-oplossing. Zowel in het hoofdkantoor als in de werkplaats staan redundante servers.

Elke dag wordt een dubbele schaduwkopie van de gegevens op beide locaties gemaakt. Dit voorkomt dat data verloren gaan of door een technische storing niet beschikbaar zijn. Met een opslagvolume van zo’n 9 terabyte levert het opslagsysteem enorme prestaties.

Ja, we vinden het heel prettig hoe VH met ons meedenkt. Deskundig, pragmatisch en kostenbewust. Bovendien werken ze met korte lijnen. Wanneer ik er zelf even niet uitkom en ondersteuning nodig heb, dan volgt direct een reactie. Groot voordeel op zo’n moment is dat de supportmedewerkers precies weten wat er bij ons staat.

Dat we tevreden zijn blijkt ook uit ons inmiddels 15-jarige partnerschap met VH ict. Waar vind je zoiets tegenwoordig nog?’