Met de online werkplekken van VH kunnen we overal en altijd ons werk doen.

Bote Posthumus Directeur

“We huren online werkplekken van VH ict CLOUD. Erg handig, want daardoor beschikken we overal en altijd over alle documenten en programma’s die we nodig hebben om ons werk te doen. Het geeft ons de mogelijkheid een stuk flexibeler te zijn. Daarnaast hebben we ons netwerk zo ingericht dat we de software altijd afstemmen met VH ict. Op die manier beschermen we onszelf tegen bedreigingen van buitenaf. We hebben daardoor nog nooit een ICT-probleem gehad dat ons dwarszat in onze werkzaamheden.” Bote Posthumus, mededirecteur van Noorderlinge, heeft nog nooit iets gemerkt van grote netwerkproblemen bij het bedrijf. Dat is maar goed ook, want de corebusiness van Noorderlinge is verzekeren, en dan wil je je niet te veel met ICT-problematiek bezig hoeven houden. “We zijn schadeverzekeraar in de volle breedte en onderscheiden ons door uitsluitend samen te werken met professionele intermediairs. We zijn een kleinere club met een regionale uitstraling en doen heel veel op basis van persoonlijke relaties. We gingen dan ook nadrukkelijk op zoek naar een ICT-partner die daarbij past. Die partner vonden we in VH ict”

“We hebben in het verleden een bedrijf overgenomen. Op zo’n moment moet je keuzes maken wat betreft automatisering. Dat bedrijf deed al zaken met VH en na wat onderzoek kwamen we erachter dat dat ook erg goed bij ons zou passen. VH ict is namelijk, net als wij, niet de allergrootste en hecht enorme waarde aan persoonlijk contact. De lijnen zijn kort en je hebt veelal dezelfde persoon aan de lijn. Daardoor verspil je geen tijd aan het uitleggen van de situatie, maar kun je direct over op het oplossen van het probleem.”

“Ik vind het erg prettig dat VH ict zo benaderbaar is. We kennen de mensen, we kennen de leiding en we kunnen ze altijd bellen. VH weet altijd wat er bij ons speelt en wat onze wensen zijn. Dat zorgt voor een hele fijne samenwerking. Een concreet voorbeeld van die betrokkenheid is toen we zelf op zoek waren naar een ICT-manager. Eén van de directeuren van VH heeft ons destijds persoonlijk bijgestaan in de sollicitaties, zodat we iemand hadden die de kandidaten vakinhoudelijk kon beoordelen. Dat is voor mij het ultieme voorbeeld van pragmatisch meedenken en de enorme bereidheid die VH ict heeft om je te helpen. Ze zijn er altijd voor je, dat is de reden dat wij zo tevreden zijn over de samenwerking met dit bedrijf.”