Het advies en de snelle en adequate support van VH is voor XPAR Vision onmisbaar.

Paul Schreuders CEO

Wereldmarktleider met hulp van lokale ICT-partner

De perfecte glazen fles helpen produceren. Dat is in het kort waar XPAR Vision uit Groningen zich mee bezighoudt. Die innovatiedrang leverde het bedrijf in november 2014 de Groninger Ondernemingsprijs op.

En nóg mooier: inmiddels werken wereldwijd zo’n honderd fabrikanten van containerglas met de technologie van XPAR Vision. Een zelfontwikkelde infraroodcamera inspecteert flessen ter plekke als ze als ze nog een temperatuur van 600 graden Celsius hebben. Daarmee is het bedrijf uitgegroeid tot wereldmarktleider.

‘VH ict verzorgt het beheer en onderhoud van onze complete ICT-omgeving,’ vertelt directeur Paul Schreuders. ‘Daarnaast levert VH ict alle HPE oplossingen voor onze infraroodcamera’s. De data die deze camera’s verspreid over zes continenten genereren worden opgeslagen. Ze dienen toegankelijk te zijn voor de klant en voor ons in Groningen, zodat wij op afstand online hulp kunnen bieden.

Kortom, het advies en de snelle en adequate support van VH ict zijn voor XPAR Vision onmisbaar.’

Alle HPE oplossingen die door VH ict  aan XPar Vision, als OEM-klant, worden geleverd vallen onder het HPE OEM-programma. Meer weten? Bekijk deze video waarin Paul Schreuders uitlegt hoe het HPE OEM-programma bijdraagt aan de innovatiekracht en het wereldwijde succes van het bedrijf.