Onlangs heeft VH ict de “Gold Partner 2018” accreditatie van Sophos gekregen. Peter van der Veen, directeur van VH ict, nam op 7 november jl. de exclusieve trofee in ontvangst van Alexander Meulema, Channel Accountmanager van Sophos.

Met het Gold Partner status onderscheidt Sophos de partners die naast goede commerciële prestaties ook bereid zijn om structureel te investeren in de ontwikkeling van diepgaande kennis van Sophos IT security-oplossingen in hun organisatie.

“Dit Gold Partner status heeft VH ict meer dan verdiend”, aldus Alexander Meulema. “We willen hiermee niet alleen onze waardering uiten voor de behaalde resultaten en de jarenlange samenwerking met VH. Met deze Gold Partner accreditatie willen we vooral laten zien dat VH ict, met 2 Sophos Certified Sales Consulants, 4 gecertificeerde Engineers en maar liefst 4 gecertificeerde Sophos architecten, een echte expert is op het gebied van IT-security ” voegt de heer Meulema toe.

Peter van der Veen reageerde enthousiast op de uitreiking van de Gold Partner trofee door Sophos.”Ik ben er trots op dat ons bedrijf dit jaar wederom het status van Gold Partner van Sophos heeft behaald”. IT-security is al jaren een van de belangrijkste pijlers van onze strategie en ik ben bijzonder tevreden met onze goede resultaten op dit gebied.”

“Wij merken dat er ontzettend veel behoefte is naar expertise op het gebied van IT-security. Ook zien wij dat steeds meer bedrijven belangstelling hebben voor Mobile Security, encryptie- en complete geïntegreerde security-oplossingen. Doordat dit gebieden zijn waar Sophos zich onderscheidt heb ik er het volste vertrouwen in dat VH ict, samen met Sophos, de IT-beveiliging van het Noord-Nederlandse MKB de komende jaren kan blijven revolutioneren”.

Meer weten over IT-security of Sophos oplossingen? Klik hier of neem contact op met een van onze security-specialisten op 050-820 02 02.

Gerelateerd nieuws

Nieuwsoverzicht

Ondersteuning voor Windows 7 loopt in januari af!

12 juni 2019 Algemeen

  Microsoft heeft aangekondigd per 14 januari 2020 te zullen stoppen met de…

Lees verder

VH ict viert 20-jarig bestaan met feestelijk jubileumjaar

3 maart 2019 Algemeen

Op 1 oktober a.s. bestaat VH ict 20 jaar! “Dit is een belangrijke…

Lees verder