Op 1 oktober a.s. bestaat VH ict 20 jaar! “Dit is een belangrijke mijlpaal en wij zijn dus van plan om er een mooi en feestelijk jubileumjaar van te maken”, kondigt Richard Hulst aan, die samen met compagnon Peter van der Veen de directie van VH ict vormt.

“Een hoop veranderd in twee decennia”
“Op twee klapstoeltjes, met een campingtafel op een zolderkamer: zo zijn Peter en ik ons automatiseringsbedrijfje (VH Automatisering in Hoogezand) begonnen 20 jaar geleden”, aldus de heer Hulst.
VH ict, inmiddels met 20 medewerkers en in Groningen gevestigd, is uitgegroeid tot een van de grotere ICT-bedrijven van Noord-Nederland. “Er is in de afgelopen twee decennia een hoop veranderd voor VH”, beaamt Richard Hulst . Onze organisatie heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt waar wij trots op mogen zijn. “

Oorspronkelijke visie nog actueel
Sinds 1999 is de visie van Richard en Peter echter nagenoeg dezelfde gebleven. “Peter en ik wisten gelijk bij de oprichting dat het om echte ICT-dienstverlening moest gaan en dat wij onze klanten moesten ontzorgen. Onze eerste slogan was ook ‘VH laat netwerken voor u werken’. Nu nog steeds is het de missie van ons team om ICT voor elke gebruiker simpel te houden, zodat deze zich optimaal op zijn eigen werk en activiteiten kan concentreren.”

Het hele jaar mooie acties voor klanten
Dat VH ict dit jubileumjaar niet onopgemerkt voorbij zal laten gaan is wel duidelijk. “Vanaf deze maand al willen wij ons jubileum samen met onze klanten vieren. Tot oktober a.s. kunnen ze elke maand profiteren van een speciale jubileum-actie”.
“De actieproducten zullen wel in een beperkte hoeveelheid en periode beschikbaar zijn” voegt Richard toe. Om niet achter het net te vissen worden geïnteresseerden geadviseerd om de website en de social media pagina’s (LinkedIn en Facebook) van VH ict regelmatig in de gaten te houden.

Groot feest?
“Of er in oktober 2019 nog jubileum-festiviteiten plaats gaan vinden? Dat zou heel goed kunnen maar meer verklap ik natuurlijk nog niet!”, zegt Richard lachend.

Op de hoogte blijven van alle jubileum-acties en andere ICT-nieuws? Volg VH ict op LinkedIn en Facebook.

Gerelateerd nieuws

Nieuwsoverzicht

Maatregelen VH ict i.v.m. coronavirus

16 maart 2020 Algemeen

    De medewerkers van VH ict werken sinds vandaag en, in ieder…

Lees verder

VH ict wederom geslaagd voor ISAE 3402-type 2 audit!

12 februari 2020 Algemeen

Na een uitgebreide audit van Afier IT auditors heeft VH ict voor haar  dienstverlening een ISAE-3402 type II verklaring ontvangen.    IT-diensten van hoge kwaliteit  De ISAE…

Lees verder