VH ict is trots om te melden dat wij naast onze ISAE3402 type 2 accreditatie nu ook het ISO 27001:2022 certificaat hebben behaald. Dit betekent dat wij voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging en dat wij onze klanten een hoog niveau van vertrouwen en veiligheid kunnen bieden.

Het ISO 27001 certificaat toont aan dat wij een effectief managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) hebben geïmplementeerd, dat gebaseerd is op een grondige risicoanalyse en passende beveiligingsmaatregelen. Met het ISO 27001 certificaat laten wij zien dat wij de privacy en bescherming van onze klantgegevens serieus nemen en dat wij voldoen aan de strenge eisen van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Wij zijn continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van ons ISMS, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen op het gebied van informatiebeveiliging. Wij danken onze medewerkers, leveranciers en klanten voor hun medewerking en vertrouwen in dit traject. Voor meer informatie over ISO 27001 kunt u hier klikken.

Bekijk certificaat

Gerelateerd nieuws

Nieuwsoverzicht

VH ict wederom geslaagd voor ISAE 3402-type 2 audit!

12 februari 2020 Algemeen

Na een uitgebreide audit van Afier IT auditors heeft VH ict voor haar  dienstverlening een ISAE-3402 type II verklaring ontvangen.    IT-diensten van hoge kwaliteit  De ISAE…

Lees verder