Cloud-oplossingen

boog

Hoe gaat u om met calamiteiten waardoor uw servers verloren gaan? Een brand, diefstal, crash of virus verspreid door de mail kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Kan uw organisatie een dag zonder ICT-systeem? Weet u wat de financiële impact van een minuut downtime of dataverlies is? Wij helpen u graag figuurlijk uit de brand met onze Disaster Recovery-oplossingen (DRaaS).

Met onze Disaster Recovery-oplossingen zorgen wij ervoor dat uw bedrijf blijft draaien. Altijd. We regelen dat u toegang blijft houden tot al uw belangrijke applicaties en data, terwijl we ervoor zorgen dat de gegevens van de back-up zo snel mogelijk worden teruggezet.

We gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van een Disaster Recovery Plan op maat. U bepaalt dan zelf wat u wilt inzetten om de uitval van systemen en dataverlies te voorkomen en hoe snel uw bedrijf na een incident weer up and running moet zijn.

Wilt u ook op alles voorbereid zijn? Profiteer van de jarenlange ervaring van VH en van onze bewezen Disaster Recovery (DRaaS) oplossingen voor het MKB.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.