Cloud-oplossingen

boog

Blijf up-to-date met de allernieuwste versie van het Office-pakket: Microsoft 365. VH ict richt deze cloudoplossing graag voor u in. Dit pakket zorgt ervoor dat u en uw collega’s altijd, overal en op elk device beschikking over hun documenten, e-mails en agenda’s hebben.

Microsoft 365 zorgt er niet alleen voor dat u altijd en overal kunt werken en dus flexibel bent; het bespaart ook nog eens de kosten voor hardware, onderhoud en beheer. Met Microsoft 365 hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid: wij zorgen ervoor dat u altijd over de laatste versie beschikt. Dit Office-pakket is erg schaalbaar. U kunt flexibel en eenvoudig op- en afschalen.

Afhankelijk van de gekozen versie van Microsoft 365 kan het basis Office-pakket worden uitgebreid met functionaliteiten van Microsoft. Zo deelt u met Exchange Online makkelijk uw email, agenda en contactpersonen met collega’s, maakt u met SharePoint Online op een simpele manier teamsites en –portals en neemt u makkelijk deel aan online vergaderingen met Teams.

VH is geautoriseerd Shared Computer Activation (SCA) partner van Microsoft. Onze klanten kunnen toegang krijgen tot de SCA functionaliteit, waarmee meerdere gebruikers van Microsoft 365 Business Premium dezelfde hardware kunnen delen. Klik hier om meer te weten over SCA van Microsoft.

Als Microsoft Certified Partner adviseren en ondersteunen we u graag bij het implementeren van Microsoft 365 binnen uw organisatie. Wilt u helemaal zorgeloos en met voorspelbare kosten in de cloud werken? Dan zijn de online werkplekken van VH ict CONNECT vast iets voor u.

Wilt u meer informatie over het allernieuwste Office-pakket? Neem dan contact op met onze experts!

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.