Cloud

boog

Online werkplekken bieden vele voordelen en zijn tegenwoordig heel populair. De online werkplekken van VH ict CLOUD – voorheen Netwerkplan – zijn maatwerk, volledig afgestemd op uw organisatie en wensen. Ze worden aangeboden vanuit een ultramodern platform, dat rechtstreeks door VH opgebouwd en beheerd wordt. Clouddiensten vanuit Microsoft Azure of hybride-oplossingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Met de online werkplekken van VH profiteert u standaard van vele extra’s, zoals onbeperkte opslagcapaciteit en de dagelijkse back-up van uw database. Ook kunt u gebruik maken van diverse aanvullende diensten, waaronder een kosteloze overstapservice.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag bij het vinden van de beste cloudconfiguratie voor uw organisatie.

De voordelen van VH ict:

  • Maatwerk met vele extra’s
  • Vast laag maandbedrag zonder verborgen kosten
  • Altijd de nieuwste software-updates
  • Hoog veiligheidsniveau (encryptie van gegevens)
  • Ultramodern platform en goede service

 

 

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.