Cloud-oplossingen

boog

Een bedrijf heeft dagelijks met grote risico’s te maken: het verlies van bedrijfskritische data en downtime van belangrijke ICT-systemen. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, is het belangrijk de servers in uw primaire site te repliceren in een secundaire site. Het is het veiligst wanneer dit op een andere geografische locatie gebeurt.

Het creëren, beheren en onderhouden van een eigen secundaire site is een tijdrovend en kostbaar proces. Wij bieden u daarom de mogelijkheid een replicatieserver van uw organisatie in de onze privécloud onder te brengen.

Serverreplicatie in onze cloud biedt, naast kostenbesparing, nog een heleboel voordelen. Het levert ten eerste meer betrouwbaarheid op, doordat wij altijd en uitsluitend gebruik maken van de nieuwste technologieën. Ten tweede zorgt het voor meer gemak. Wij monitoren de werking en verzorgen het beheer en onderhoud van de replicaserver; dat scheelt u een heleboel tijd! Ten slotte verhoogt het de veiligheid: de data wordt versleuteld overgebracht en opgeslagen in ons moderne, goed beveiligde datacenter.

Wilt u de downtime van uw ICT-omgeving minimaliseren na een storing, zonder dat u hoeft te investeren in een eigen uitwijklocatie? Kies dan voor serverreplicatie in de cloud bij VH ict. Neem gerust contact op met de VH ict CLOUD-experts. Ze staan u graag te woord!

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.