Cloud-oplossingen

boog

Wilt u niet meer bezig zijn met de aanschaf en het beheer van uw eigen fysieke servers en IT-infrastructuur en uw investeringsrisico’s minimaliseren? Wilt u graag dat uw IT-infrastructuur betrouwbaar, flexibel en up-to-date is? Dan gaan we graag aan de slag met onze IaaS (Infrastructure as a Service) diensten.

Als IaaS-klant hebt u toegang tot ons geavanceerde cloudplatform. Ons platform voldoet aan de strengste veiligheids- en integriteitseisen en beschikt over eersteklas technologie en hardware. Omdat met IaaS de IT-infrastructuur direct voor u beschikbaar is, kunt u stoppen met het investeren in uw eigen servers, opslag, netwerkbeveiliging of datacenter.

Op ons platform maakt en beheert u zelf verschillende servers, kunt u configuraties wijzigen en alle nodige technische handelingen verrichten. Daarnaast kunt u uw eigen software configureren en installeren. Wanneer dat nodig is staan onze engineers klaar om u hierbij te ondersteunen.

IaaS biedt u een hoog niveau van flexibiliteit. Afhankelijk van uw behoefte, schaalt u makkelijk en snel omhoog of omlaag. En wat u betaalt is heel transparant: u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Kortom wilt u besparen op de kosten van de aanschaf en het beheer van een eigen IT-infrastructuur, altijd genieten van de nieuwste en veiligste technologie, op de meest flexibele manier? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van IaaS voor uw organisatie.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.