Online werkplekken

boog

Uw bedrijfsnetwerk altijd en overal bereikbaar. Dat is het grote voordeel van online werkplekken ofwel werken in de cloud. Het scheelt u bovendien kostbare investeringen in (overbodige) kantoorautomatisering. Maar de online werkplekken van VH ict CLOUD – voorheen Netwerkplan – bieden u nog veel meer voordelen.

  • Schaalbaarheid

Heeft u behoefte aan meer online werkplekken door een tijdelijke piek in de werkzaamheden? VH garandeert u flexibele online werkplekken die onbeperkt schaalbaar zijn. En dat tegen overzichtelijke kosten.

  • Vaste lage kosten

VH biedt u een zeer complete netwerkoplossing, afgestemd op de ambities van uw organisatie. Dat vraagt dus om maatwerk. Daarom vindt u op deze site geen (standaard)tarieven.
Weten waar je voor betaalt. Dat is een belangrijke pre van onze dienstverlening. Dat betekent: transparante en overzichtelijke maandelijkse kosten.
Uw opslagruimte bij VH is in principe onbeperkt (op basis van fair use).

  • Bedrijfszekerheid

VH ict CLOUD biedt u een cloudoplossing die werkt en ook onderhouden wordt. Daarmee is de efficiency van uw bedrijfsautomatisering gewaarborgd – en daarmee de continuïteit van uw organisatie.
Goed om te weten: de Cloud-specialisten van VH monitoren continu de bedrijfszekerheid van uw online werkplekken. Krachtige firewalls, virusscanners en anti-spamsoftware zorgen voor een extra slot op de deur.

  • Veiligheid

Elke dag maken we een volledige back-up van al uw bedrijfsdata. Dat gebeurt via een goed beveiligde internetverbinding. Daarnaast wordt uw database via replicatie dubbel opgeslagen op geografisch gescheiden locaties. Uw datahistorie wordt 30 dagen bewaard, maar een langere periode is bespreekbaar.

  • Certificering

VH is preferred partner van Microsoft en gecertificeerd door het keurmerk ICT Waarborg.

Meer weten over de voordelen en extra services van onze online werkplekken? Neem contact met ons op.

 

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.