Cloud-oplossingen

boog

Wanneer u door een calamiteit of crash belangrijke gegevens verliest, kan dat heftige gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijf. Het is dan ook van groot belang dat u uw gegevens niet alleen opslaat met behulp van uw primaire back-uplocatie, maar u er ook voor zorgt dat er een back-up gemaakt wordt op een andere, off-site, locatie. Zo weet u zeker dat u niets kwijtraakt.

Heeft u liever geen eigen externe back-uplocatie? Dan is de online back-up oplossing CloudConnect van Veeam waarschijnlijk een goed alternatief voor u. Via een SSL-connectie vindt de back-up in dat geval plaats in de cloud, in ons eigen, moderne en sterk beveiligde datacenter. Uw gegevens zijn dan veilig buiten uw eigen locatie, zonder dat u de investering in een eigen externe back-uplocatie hoeft te maken.

Denkt u aan outsourcen en wilt u liever het hele back-upproces automatisch door ons laten uitvoeren en beheren? VH ict neemt u graag alle back-upzorgen uit handen. We zorgen ervoor dat uw data, met de nieuwste en meest betrouwbare technologie, op meerdere locaties opgeslagen wordt. U hoeft er helemaal niets voor te doen! Ook houden we u dagelijks op de hoogte van de status van uw back-up. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Wilt u graag meer informatie over onze online back-up mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze ervaren VH ict CLOUD-adviseurs. Kijk ook eens naar onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van ICT-beheer.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.