Online werkplekken

boog

Wilt u zich volledig kunnen richten op uw corebusiness en onverwachte ICT-kosten voorkomen? Kies dan voor het gemak van online werkplekken. Voor een vast bedrag per maand, zonder verborgen kosten, biedt VH ict CLOUD zeer complete online werkplekken op maat met een bijzonder hoog niveau van service, veiligheid en flexibiliteit.

  • Maatwerk met vele extra’s

Bij ons vindt u geen standaard cloudoplossingen. VH ict CLOUD biedt maatwerk met een geïntegreerde cloudoplossing, volledig afgestemd op uw organisatie.

Wij vatten onze zorgplicht ruim op: we zorgen ervoor dat uw netwerk altijd werkt met de meest actuele software en dat het blijft draaien, wat er ook gebeurt.

Een standaard online werkplek van VH ict CLOUD biedt vele extra’s, zoals een onbeperkte opslagcapaciteit en VoIP telefonie. Bovendien zorgt VH voor een probleemloze migratie, de dagelijkse back-up en replicatie van uw database en voor het volledige beheer en onderhoud van uw bedrijfssoftware.

  • Transparante kosten

Wij houden niet van verborgen kosten. Voor de online werkplekken van VH ict CLOUD betaalt u daarom een vast bedrag per gebruiker per maand. Daar zit alles in, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor deze vaste prijs zorgen we voor het complete netwerkbeheer, het onderhoud, alsmede alle software-updates en licenties. Ook kunt u voor vragen en ondersteuning onbeperkt terecht bij onze helpdesk.

  • Betrouwbaarheid

De online werkplekken van VH ict CLOUD staan garant voor een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid.

De cloud van Microsoft Azure staat dan ook bekend vanwege zijn sterke beveiliging en strikte privacybeleid.

VH ict beschikt over twee eigen moderne datacenters. Deze datacenters voldoen aan alle veiligheidseisen en beschikken over alle belangrijke certificeringen. Daarnaast zijn deze voorzien van brandpreventie, inbraakpreventie en spanningsbeveiliging.

In deze datacenters maken we, zowel voor de hardware als de gehele infrastructuur en software, alleen gebruik van eerste klastechnologie. Zo weet u altijd zeker dat u bij ons goed zit.

  • Deskundige technische ondersteuning

Heeft u vragen of wilt u een melding doen? Dan kunt u de telefonische helpdesk van VH ict CLOUD telefonisch bereiken op werkdagen van 7 tot 17 uur. Ondersteuning buiten kantooruren is op contractbasis mogelijk.

De specialisten van VH ict CLOUD beschikken over een flinke dosis ervaring op het gebied van online werkplekken. Grote kans dus, dat ze direct uw vraag kunnen beantwoorden! Daarnaast heeft VH ict CLOUD toegang tot de brede kennis van VH ict als organisatie.

Wij gaan voor goede service, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering. We geven u graag een goed gevoel!

Wilt u meer informatie over onze online werkplekken? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.