Security

boog

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met de beveiliging van uw ICT-omgeving en data? ICT-security is een van onze specialiteiten. Onze security-consultants helpen u graag. Zodat u precies weet wat er bij uw bedrijf op het gebied van ICT-beveiliging precies verbeterd moet worden.

Is uw data voldoende beschermd? Met een quickscan, pentest, risicoanalyse, weerbaarheidsonderzoek of d.m.v. ethical hacking zorgen de security-experts van VH voor een uitgebreide analyse van uw informatiebeveiliging. U weet dan snel waar uw bedrijf staat en wat er anders zou moeten.

VH ict kan ook een compleet verbeterplan leveren voor de beveiliging van uw ICT-systeem. Een verbeterplan voor de meldplicht voor datalekken, security-trainingen door onze experts en security monitoring behoren ook tot de mogelijkheden. Ten slotte kunt u bij ons terecht voor een juridisch consult. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem gerust contact met ons op als u wilt weten hoe het gesteld is met de beveiliging van uw ICT-omgeving en data.

De voordelen van VH ict:

  • Ervaren consultants
  • Professioneel en onafhankelijk advies
  • Gratis intake-gesprek

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.