System security

boog

Hoewel bijna iedereen het gebruikt, is e-mail het meest onveilige communicatiemedium ter wereld. Omdat e-mails onderschept, vervalst of met virussen geïnfecteerd kunnen worden, kunnen ze een groot risico vormen en de bedrijfsvoering in gevaar brengen. Het is daarom voor elke organisatie belangrijk zich te beschermen tegen de gevaren van e-mailverkeer.

VH ict is Sophos Gold Solution Partner en kan daardoor een geavanceerde bescherming tegen aanvallen van buitenaf bieden. Dit wordt gedaan door de detectie van bekende en onbekende virussen en malware. Het gaat daarbij niet alleen om de controle van de inhoud van e-mails, maar ook om bijlagen en URL’s. Daarnaast wordt phishing tegengehouden, worden bedreigingen in e-mailcontent geblokkeerd voordat ze de kans krijgen in het netwerk te komen en wordt uw bedrijf optimaal beschermd tegen spam. Sophos claimt dat het spamfilter zelfs zo efficiënt is, dat meer dan 90% van de spam geblokkeerd wordt voordat het uw netwerk bereikt.

Met behulp van Data Loss Preventie (DLP) is het mogelijk de inhoud van e-mails systematisch te scannen. Uitgaande e-mails met gevoelige data kunnen worden geblokkeerd, zodat uw onderneming nog beter beschermd is tegen dataverlies. Wilt u uw gevoelige data nog verder beveiligen? Vraag dan naar de mogelijkheden op het gebied van data-encryptie.

Bent u benieuwd hoe u uw organisatie tegen de gevaren van e-mailverkeer kunt beschermen? Neem dan contact met ons op.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.