Data security

boog

Als er een calamiteit of crash plaatsvindt binnen uw organisatie, kunt u data verliezen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk dat u een goede en regelmatige back-up en replicatie van alle bestanden en systemen maakt.

Als Veeam Pro-partner levert VH ict naast offline back-upsystemen ook Veaam-software voor back-up en beschikbaarheid.

Met deze software heeft u een betrouwbare back-up- en replicatieoplossing in één. Dit krachtige pakket zorgt tevens voor een snel herstel van gegevens en gevirtualiseerde toepassingen, met een recoverytijd van minder dan een kwartier! Daarnaast is disaster recovery standaard geïntegreerd in de software.

Het voorkomen van dataverlies vergt veel technische kennis. Wij kunnen ons voorstellen dat u meer ondersteuning nodig heeft op het gebied van back-up en replicatie. U kunt dus ook bij ons terecht voor online back-up (BaaS) diensten of voor de complete uitvoering en beheer van al uw back-ups. Onze specialisten helpen u ook graag als u op zoek bent naar een replicatieoplossing voor uw eigen back-upsysteem.

Uw bedrijfsgegevens zijn te belangrijk. Voorkom dataverlies. Laat u informeren door de specialisten van VH.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.