Security

boog

Mobiele devices als smartphones en tablets worden steeds meer gebruikt. Een logisch gevolg daarvan is dat deze devices steeds vaker gebruik maken van een bedrijfsnetwerk. Omdat de mobiliteit van dataverkeer toeneemt, is Mobile Security tegenwoordig een van de speerpunten van het beveiligen van elk netwerk.

Met de Mobile Control-oplossingen van Sophos zorgen we voor een optimale bescherming van uw ICT-omgeving, zonder dat dit ten koste gaat van de mobiliteit en productiviteit van uw gebruikers.

We beveiligen en beschermen de mobiele devices binnen uw bedrijfsnetwerk tegen malware en andere risico’s en ondersteunen u bij het bepalen en instellen de best passende security policies. Daarnaast zorgen we voor de bescherming van de bedrijfsgegevens die op mobiele toestellen aanwezig zijn en voor het veilig versturen van documenten. De toegepaste Sophos oplossing biedt u bovendien de zekerheid dat e-mails met gevoelige informatie op mobiele apparaten goed worden beschermd.

Ook remote werken buiten het LAN-netwerk verdient extra aandacht. VH ict levert verschillende oplossingen waarmee uw werknemers op afstand veilig kunnen inloggen via een VPN of web-interface. Van one-time-passwords (OTP) tot tokens en diverse andere authenticatieproducten en-diensten van o.a. RSA en Vasco.

Wilt u de mobiele devices in uw organisatie beschermen tegen risico’s van buitenaf? Onze experts kunnen u alles vertellen over mobile security.

De voordelen van VH ict:

  • Erkende betrouwbaarheid
  • Eenvoudige installatie
  • Hoog gebruikersgemak

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.