Security

boog

Elke dag produceert uw onderneming een grote hoeveelheid data. Het verlies van deze bedrijfskritische gegevens of een datalek kunnen ernstige nadelige gevolgen hebben. Een goede databeveiliging is daarom van essentieel belang. Voor bedrijven die te maken hebben met persoonsgegevens is databeveiliging zelfs wettelijk verplicht.

Data security is een van de specialiteiten van de experts van VH ict SECURITY. VH beschikt over betrouwbare oplossingen voor de beveiliging van uw bedrijfsgegevens, zoals back-up, replicatie en encryptie. VH zorgt er ook voor dat de beveiliging van uw data niet ten koste gaat van de toegankelijkheid en beschikbaarheid van die gegevens. Mocht er toch een calamiteit plaatsvinden, dan zorgt VH met Disaster Recovery ervoor dat u in heel korte tijd weer aan het werk kunt.

De voordelen van VH ict:

  • Betrouwbaarheid
  • Hoge snelheid
  • Gebruiksgemak
  • Uitstekende integratie van alle beveiligingsfuncties

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.