Data security

boog

Bestandversleuteling
Om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te garanderen, is het belangrijk om uw data te beschermen tegen datalekken, aanvallen en diefstal door malware. Doordat de Wet Bescherming Persoonsgegevens recentelijk is uitgebreid met een meldplicht van datalekken, is encryptie tegenwoordig noodzakelijk voor alle organisaties die met privacygevoelige data werken.

VH ict SECURITY biedt u met Safeguard Encryption van Sophos een betrouwbare en gebruikersvriendelijke encryptie-oplossing. Deze eersteklas software zorgt ervoor dat alle bestanden die worden gedeeld via mobiele toestellen, laptops, uw netwerk en file sharing-applicaties worden versleuteld en beschermd.

De oplossing voor bestandversleuteling van Sophos zorgt ervoor dat de encryptie van data automatisch plaatsvindt zodra de content wordt aangemaakt. Het interne gebruik van content wordt hierbij niet beperkt of gehinderd. De oplossing is bovendien uiterst veilig doordat de content altijd geëncrypt blijft, zelfs wanneer deze gedeeld of geüpload wordt. Daarnaast is het, ondanks het hoge niveau van beveiliging, mogelijk en makkelijk om bestanden extern te delen. Dit kan door middel van passwordbescherming.

E-mailencryptie
E-mail is een veelgebruikt, maar erg riskant medium. Om te voorkomen dat er datalekken door e-mails ontstaan, biedt VH ict SECURITY de FileCap e-mail-encryptieoplossing.

Via deze oplossing kunt u policies instellen om e-mails die gevoelige informatie bevatten, te encrypten. Zo zorgt u ervoor dat niet alleen uw geheime bedrijfsinformatie beschermd is, maar waarborgt u ook de privacy van uw klanten.

Wilt u ook veiliger omgaan met uw gevoelige data en e-mails? Of wilt u weten hoe uw organisatie beter aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens kan voldoen? Neem contact op met de experts van VH ict SECURITY.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.