System security

boog

U wilt natuurlijk dat problemen met datadiefstal, malware, hackers en virussen zo ver mogelijk van u en uw netwerk vandaan blijven. Goede netwerkbeveiliging is tegenwoordig onmisbaar, op zowel uw hardware als op de software en data, die via uw netwerk beschikbaar zijn.

VH ict SECURITY biedt betrouwbare en gebruikersvriendelijke securityoplossingen voor de bescherming van uw server en netwerk tegen alle soorten bedreigingen en aanvallen van buitenaf. Daarnaast zorgen we voor de detectie van bekende en onbekende virussen en malware, voordat ze uw netwerk binnendringen. Ook helpen wij u om dataverlies actief tegen te gaan.

VH biedt u diverse oplossingen om veilig op afstand in te loggen via een VPN of web-interface. Van one-time-passwords (OTP) tot tokens en diverse andere authenticatieproducten –en diensten van onder andere RSA en Vasco.

Onze oplossingen voor netwerkbeveiliging bieden een heleboel voordelen. Zo voorkomen ze verlies van snelheid en productiviteit doordat de belasting van ICT-capaciteit tot een minimum beperkt blijft. Daarnaast is de gebruikersvriendelijkheid hoog, omdat de oplossingen altijd eenvoudig in te zetten, te gebruiken en te beheren zijn. Tot slot zorgen ze voor real-time bescherming: ze bieden beveiliging tegen bedreigingen vanaf het moment dat ze ontdekt worden. Uw netwerk is dus ook beschermd tegen zero-day aanvallen.

Meer weten over het beveiligen van uw netwerk? Neem contact met een van onze Securityspecialisten of kijk op de sites van onze partners.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.