System security

boog

Er worden naast desktops, steeds meer mobiele devices als smartphones, tablets en laptops gebruikt. Voor moderne organisaties kan het een grote uitdaging zijn om al die endpoints te beschermen, zonder dat er ingeleverd moet worden op toegankelijkheid en productiviteit.

VH ict zorgt ervoor dat uw gebruikers snel en efficiënt beschermd worden, zonder dat ze gestoord worden in hun werkzaamheden. Dit doen we aan de hand van webprotectie, webfiltering en spamfilters. Bij webprotectie gaat het om het voorkomen van ongewenste besmetting op werkplekken en het beschermen tegen bijvoorbeeld malware, phishing en spyware. Bovendien wordt er bij ernstige besmetting een melding gemaakt. Bij webfiltering gaat het om het blokkeren van de toegang tot bepaalde sites (als games en social media) om beveiligingsrisico’s te voorkomen.

De voordelen op een rij:
– Uitgebreide bescherming op basis van antivirus, het scannen van webpagina’s en het controleren van bestanden en devices.
– Tegengaan van dataverlies doordat besmette apparaten worden geblokkeerd om verder verspreiding in het systeem te voorkomen. Daarnaast wordt er voorkomen dat gevoelige data (bijvoorbeeld via removable devices) de organisatie verlaat.
– Sterke bescherming zonder verlies van performance.

Wilt u alle endpoints in uw organisatie optimaal beschermen? Neem contact op met de specialisten van VH ict SECURITY.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.