ICT Consultancy

boog

Het is belangrijk om te weten wat de staat van uw netwerk is. Een slecht onderhouden of gedateerd netwerk kan ervoor zorgen dat de snelheid achteruit gaat of er beveiligingslekken ontstaan. Om u optimaal te kunnen adviseren over de inrichting van het netwerk of de keuze van hardware, voeren wij netwerkanalyses uit.

Bij een netwerkanalyse komt er een expert op bezoek om het hele netwerk door te lichten. Hij bekijkt of de server krachtig genoeg is, de back-up goed geregeld is, de internetlijn voldoende snelheid heeft, het netwerk goed presteert en hoe het staat met de beveiliging. Al met al wordt er gekeken of de ICT-omgeving voldoende efficiënt is ingericht.

Na afloop van de analyse krijgt u een volledig overzicht van de staat van uw netwerk. Zo weet u wat er goed geregeld is en krijgt u een duidelijk beeld van wat er beter kan. Misschien kunt u meteen wel een heleboel geld besparen! U zit echter nergens aan vast: onze netwerkanalyse is geheel vrijblijvend.

Benieuwd naar de staat van uw netwerk? Onze experts vertellen u graag meer over onze netwerkanalyses.

 

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.