Hardware

boog

Apparaten die het onverhoopt begeven, kun je vervangen. Maar hoe zit het met de data wanneer een server crasht? Een betrouwbaar back-upsysteem zorgt ervoor dat belangrijke informatie niet verloren gaat.

VH ict levert backup-systemen in verschillende soorten en maten. Het gaat om hoogwaardige systemen van bekende merken. Daarmee maakt u eenvoudig een reservekopie van al uw computergegevens.

Maar de dienstverlening van VH gaat verder. Omdat een backup-oplossing meer is dan alleen een tape met een backup van uw bedrijfsinformatie, maken we ook werk van disaster recovery. Dit houdt in dat we er bij een calamiteit voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Een compleet supportteam met jarenlange ervaring komt direct in actie wanneer er nood aan de man is. Een prettige zekerheid.

Op zoek naar een backup-oplossing met meerwaarde? Neem dan contact met ons op.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.