Hardware

boog

Een belangrijke taak binnen de ICT is het inrichten van werkplekken. Wij helpen u graag de productiviteit de bevorderen door uw medewerkers te voorzien van kwalitatief hoogwaardige workstations. Als HP Preferred Partner en HPE Business partner biedt VH ict een breed assortiment workstations voor zakelijk gebruik.

Met de levering van desktop pc’s, laptop of complete workstations zorgen wij ervoor dat uw medewerkers direct aan de slag kunnen. Ook voor de levering van printers bent u bij ons op het juiste adres.

Wilt u nog meer tijd besparen? Naast de levering van apparatuur zorgen we indien gewenst voor de inrichting, installatie en het onderhoud van alle werkplekken. En heeft u vragen of problemen? Dan kunt u altijd terecht bij onze professionele helpdesk. Zo weet u zeker dat iedereen ongestoord door kan werken!

VH ict levert ook online werkplekken in de cloud. Zo kunnen u medewerkers, voor een vast maandbedrag, altijd en overal aan de slag.

Benieuwd naar wat VH ict voor u kan betekenen op het gebied van workstations en printers? Neem dan gerust contact op!

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.