Hardware

boog

Servers en opslagsystemen vormen het hart van iedere ICT-omgeving. Wilt u geen dag beleven zonder al uw belangrijkste applicaties en data? Wilt u alle datastromen in uw bedrijf beter kunnen managen? VH ict heeft jarenlange ervaring met het inrichten van ICT-systemen en levert kwalitatief hoogwaardige servers en storage-oplossingen.

Een goede server is een essentieel onderdeel van uw ICT-omgeving en zorgt voor het betrouwbaar functioneren van alle nodige applicaties. VH beschikt over een heel team HPE-gecertificeerde professionals. Op basis van de specifieke behoeftes van uw organisatie adviseren ze u graag bij het vinden van de meest adequate HP-server.

Het team van VH ict SERVICES ondersteunt u ook graag bij het optimaal managen van de steeds grotere data- en informatiestromen, waar uw bedrijf mee te maken heeft. We helpen u bij het vinden van een passende en flexibele storage-oplossing. We zorgen voor de vlekkeloze transport en centrale opslag van al uw waardevolle data. Eenvoudig, efficiënt en schaalbaar.

Doordat we bestaande servers en opslagsystemen in één omgeving bijeenbrengen en beheren, wordt de capaciteit optimaal benut. We zorgen er ook voor dat meerdere besturingssystemen op een en dezelfde computer kunnen werken.

Virtualisatie heet dat met een mooi woord. Zo helpen we u bovendien om te besparen op de kosten van hardware en energie. Ondertussen neemt de beschikbaarheid en capaciteit van uw dataopslag toe. Kan het mooier?

Meer weten over slimme oplossingen voor dataopslag? Neem dan contact met ons op.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.