Hardware

boog

Een goed netwerk is de levensader van een organisatie. Werkprocessen, communicatie, informatievoorziening, alles hangt samen met een storingsvrij en goed presterend bedrijfsnetwerk. Wij zorgen voor een betrouwbare en snelle netwerkoplossing die precies bij uw bedrijf past. Zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent: ondernemen.

Ons hart gaat sneller kloppen van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van netwerken. Of het nu gaat om een eenvoudig lokaal netwerk of complexe gekoppelde netwerken: wij zorgen ervoor dat alles werkt en u nergens naar om hoeft te kijken.

Of het nu gaat om het upgraden of optimaliseren van een bestaand netwerk of om een compleet nieuwe omgeving, wij nemen geen genoegen met een standaard oplossing maar leveren maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat we een oplossing leveren die precies bij uw organisatie past.

VH ict levert netwerkoplossingen op basis van bewezen technologie. Als officiële HPE Business Partner en Microsoft Certified Partner leveren we uitsluitend netwerkinfrastructuur met het hoogste niveau van betrouwbaarheid, prestatie en veiligheid. Ook hebben we rechtstreeks toegang tot de enorme technologische kennis van deze twee toonaangevende partners. Ons team projectleiders, adviseurs en engineers beschikt over HPE en Microsoft-certificering en volgt verplichte bijscholingen; de techniek is immers altijd in beweging.

Als u dat wilt kan VH ict SERVICES uw bedrijfsnetwerk beheren en onderhouden, zowel op locatie als op afstand. Voor wie wil werken in de cloud bieden wij cloudoplossingen op maat. Voor een vast bedrag per maand, zonder verborgen kosten, bent u verzekerd van veilige en bijzonder complete online werkplekken op maat.

Op zoek naar een storingsvrij netwerk? Neem dan contact met ons op.

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.