ICT Beheer en Support

boog

Een calamiteit of crash kan ervoor zorgen dat u data verliest: een ramp voor uw organisatie! Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om regelmatig een goede backup van alle bestanden en systemen te maken.

Onze offline backup-systemen kende u misschien al, maar VH biedt u ook betrouwbare, veilige en gebruikersvriendelijke online backup oplossingen. Een online backup biedt namelijk een heleboel voordelen ten opzichte van een offline backup.

Zo is een online backup betrouwbaarder, doordat VH hiervoor altijd de nieuwste en allerbeste backup-technologie gebruikt. Ook het gemak van deze backup-variant is een voordeel voor veel organisaties: de backups worden automatisch uitgevoerd en beheerd door VH. U hoeft dus geen tapes meer om te wisselen.

Daarnaast biedt een online backup meer veiligheid. De data wordt versleuteld opgeslagen op meerdere locaties. VH beschikt over een eigen professioneel en goed beveiligd datacenter. Ten slotte biedt een online backup meer zekerheid: u wordt dagelijks door ons team op de hoogte gesteld van de status.

Wilt u meer weten over de voordelen van onze online backup? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze Referenties

Alle referenties

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een langetermijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij VH. Altijd.